Biografia

 

Jo petit.jpg  Vaig néixer a la ciutat de Barcelona i Joan Manuel Serrat i The Beatles van ser la banda sonora de la meva infantesa i adolescència. Ells han sigut els principals responsables que la música hagi estat sempre una part molt important de mi: per expressar-me, per refugiar-me, per divertir-me, per entendre la vida…

Aquestes dues tendències m’han acompanyat al llarg del meu camí. La cançó d’autor alimentant la meva ànima i el meu esperit; la música pop marcant el compàs dels meus moments d’evasió. Aquesta influència, s’observa també en la meva dualitat professional d’aquests últims anys, amb els grups Túrnez i Sesé (poesia musicada) i Scarbeats (tribut a The Beatles).

Actualment i des de fa cinc anys, compagino els concerts d’aquestes dues bandes amb la meva feina com a músic actiu al Metro de Barcelona i amb concerts en solitari, presentant els espectacles “Cançons de Casa Nostra” i “Alone with the Beatles” a diversos bars i locals.

El 2016 vaig poder publicar el meu primer treball en solitari, amb cançons escrites per mi. “LLUM” és un disc en el qual vaig deixar anar els meus sentiments, amb la intenció d’arribar al públic tal com sóc.

Xavier Túrnez 010.jpg

%d bloggers like this: