Biografia

 

Jo petit.jpg  Vaig néixer a la ciutat de Barcelona i Joan Manuel Serrat i The Beatles van ser la banda sonora de la meva infantesa i adolescència. Ells han sigut els principals responsables que la música hagi estat sempre una part molt important de mi: per expressar-me, per refugiar-me, per divertir-me, per entendre la vida…

Aquestes dues tendències m’han acompanyat al llarg del meu camí. La cançó d’autor alimentant la meva ànima i el meu esperit; la música pop marcant el compàs dels meus moments d’evasió. Aquesta influència, s’observa també en la meva dualitat professional d’aquests últims anys, amb els grups Túrnez i Sesé (poesia musicada) i Scarbeats (tribut a The Beatles).

Actualment i des de fa ja uns anys, compagino els concerts d’aquestes dues bandes amb la meva feina com a músic actiu als carrers de Terrassa i Sant Cugat i amb concerts en solitari a diversos bars i locals presentant els espectacles “Xavi Túrnez a la Carta”, “Cançons de Casa Nostra” i “Alone with the Beatles”.

Fa uns anys vaig poder publicar el meu primer treball en solitari, amb cançons escrites per mi. El vaig anomenar “LLUM”, un disc en el qual vaig deixar anar els meus sentiments, amb la intenció d’arribar al públic tal com sóc. Ara, després de pandèmies, mudances i d’altres imponderables de la vida, estic a punt per engegar tota la maquinària necessària per publicar el meu segon treball, “FINESTRES I MIRALLS”.

Foto: Noelia Beltrán

A %d bloguers els agrada això: